Demo

Demo video al unui curs ISOcampus

Clientii nostri

eon

delaco

bitdefender

petrom

Auchan

Mol Romania

bioeel

Ardealul

ATKearney

seoussi

SPECIALIST SIGURANTA OCUPATIONALA
OHSAS 18001:2008

 
 9,79 EURO

accesare

Grad de dificultateDurata de parcurgereLectiiTeste grila
Mediu6 ore (inclusiv teste)685 intermediare + 1 final
 

Descriere generala

Cursul prezinta principiile si fundamentele Managementului Sigurantei Ocupationale, pornind de la cerintele celui mai bun model de sistem de management al sigurantei ocupationale disponibil pe piata, standardul OHSAS 18001:2008.

Ce ai de castigat daca faci acest curs?


 • Poti demonstra ca esti un SPECIALIST IN SANATATE SI SECURITATE OCUPATIONALA

  Sanatatea si siguranta la locul de munca este o problema care afecteaza toate intreprinderile. Punerea in aplicare a unui sistem de management de sanatate si securitate in munca este in continua crestere, fiind chiar legiferata in multe tari. De aceea, cunostintele aplicarii unui sistem de management conform OHSAS 18001 va ajuta organizatia sa respecte legislatia si sa elaboreze un sistem care sa asigure un mediu sigur la locul de munca.


 • Poti obtine un POST BINE PLATIT

  In conformitate cu Legea 319/2006, serviciul intern de prevenire si protectie trebuie sa fie format din lucratori care indeplinesc cerintele minime de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca, corespunzatoare nivelului mediu si/sau superior, si, dupa caz, alti lucratori care pot desfasura activitati auxiliare. Acest curs dezvolta cunostintele cursurilor obligatorii nivelului mediu si/sau superior, necesare persoanelor ce fac parte din serviciul intern de prevenire si protectie.


 • Poti ajuta la IMBUNATATIREA SIGURANTEI LA LOCUL DE MUNCA

  Un loc de munca sigur si sanatos reprezinta un element esential pentru a asigura calitatea in munca. Imbunatatirea conditiilor de munca reprezinta o preocupare comuna, dictata de considerente atat umanitare, cat si economice. Odata ce ai finalizat acest curs, vei putea ajuta organizatia pentru a crea siguranta la locul de munca si mai mult decat atat, iti vei putea ajuta colegii de munca in obtinerea unor locuri de munca sigure.

Cui ii este destinat

 • Personalului care lucreaza in Managementul Calitatii: manager calitate, auditor intern, specialist calitate
 • Personalului din organizatie care trebuie constientizat cu privire la importanta asigurarii unei calitati constante
 • Antreprenorilor care doresc sa implementeze ISO 9001:2008

Subiecte atinse in timpul cursului (selectie)

 • Ce sunt ISO si ASRO si cu ce se ocupa?
 • Care este diferenta intre implementare, certificare si acreditare?
 • Care sunt beneficiile unui sistem de management al calitatii functional?
 • Cum trebuie formulat un obiectiv al calitatii?
 • Care sunt cele 8 principii ale managementului calitatii?
 • Cum trebuie interpretate cerintele standardului ISO 9001:2008?

Obtii peste 20 de modele de documente utile (selectie)

pdf-iconPlanificare OH&S 431-02
doc-iconProgram de Management
doc-iconPlanul de Prevenire si Protectie
pdf-iconIdentificare, acces a cerintelor legale si altor cerinte
doc-iconRegistru de evaluare a conformitatii cu cerintele
doc-iconChestionar de Consultare Angajati OHSAS
doc-iconFisa de Masurare si Monitorizare SSM
doc-iconPlan de Control Operational
pdf-iconPregatire pentru Situatii de Urgenta si Capacitate de Raspuns
doc-iconChestionar de Audit Intern OHSAS
 

Avantajele unui curs online fata de unul traditional
Tu stabilesti unde, cand si in ce ritm vrei sa inveti

Stim ca ai un program incarcat si multe responsabilitati. De aceea, probabil ti-ar fi greu sa te rupi cateva zile de la locul tau de munca si din mijlocul familiei pentru a participa la o instruire desfasurata in alt oras. Totusi, nu te multumesti cu nivelul profesional la care ai ajuns, pentru ca stii ca poti mai mult! Iata o veste buna: nu mai trebuie sa alegi, le poti face ambele.

Cursurile EVOcampus pot fi accesate din orice locatie conectata la internet, la orice ora din zi si din noapte. Studiezi atat cat poti, te opresti si continui cand doresti - un curs poate sa dureze cateva ore sau cateva zile, in functie de prioritatile tale.

Inveti ceva care iti foloseste, bazat pe experienta practica

Iti amintesti unele cursuri din facultate cand profesorul dicta doua ore, fara incetare, zece pagini de teorie pecare trebuia sa le inveti pe de rost ca sa treci examenul? Iar daca lipseai la un curs nu mai intrai in examen. E timpul pentru o schimbare.

Cursurile EVOcampus iti explica teoria in asa fel incat s-o poti folosi in practica, altfel nu are sens. Autorii cursurilor sunt consultanti si auditori implicati de peste 10 ani in domeniul sistemelor de management, care au luat parte la mai mult de 3000 de proiecte de consultanta si certificare. Acesti oameni stiu diferenta dintre un sistem de management functional si un biblioraft plin de hartii fara valoare.

Preturi mici, care iti permit sa inveti mult

Cursurile traditionale, cu continut similar celor oferite de EVOcampus, costa in medie 1000 de lei. Daca la aceasta suma se adauga cheltuielile de cazare, drum si masa, de cele mai multe ori se ajunge la sume greu de suportat, atat de o persoana obisnuita cat si de o firma. Acum exista o alternativa si aceasta este viitorul in educatie.

Noi, la EVOcampus nu avem costuri cu traineri de platit si locatii de desfasurare a cursurilor, principalele componente care conduc la preturile mari ale cursurilor traditionale. Preferam, in schimb, sa investim in continutul de cea mai buna calitate al cursurilor si in tehnologia care sa ne permita sa-ti oferim 24 de ore din 24, ultimele noutati in sisteme de management, la preturi fara concurenta.

Obtii diploma imediat ce ai terminat cursul

Ti s-a intamplat sa participi la un curs, sa-l finalizezi cu succes, iar apoi sa astepti 2-3 saptamani sa primesti diploma de absolvire? Chiar daca asta este o practica curenta la cursurile traditionale, acum nu mai trebuie s-o accepti.

Diploma de absolvire a unui curs EVOcampus este disponibila imediat ce ai finalizat parcurgerea continutului lectiilor si testelor intermediare incluse in curs. Aceasta este personalizata cu datele tale si ale cursului parcurs si poate fi tiparita pe orice imprimanta A4.

9,79 EURO

accesare