Demo

Demo video al unui curs ISOcampus

Clientii nostri

eon

delaco

bitdefender

petrom

Auchan

Mol Romania

bioeel

Ardealul

ATKearney

seoussi

SPECIALIST SIGURANTA ALIMENTULUI
ISO 22000:2005/HACCP

 

 9,79 EURO

accesare

Grad de dificultateDurata de parcurgereLectiiTeste grila
Inalt10 ore (inclusiv teste)1278 intermediare + 1 final
 

Descriere generala

Cursul este destinat persoanelor care vor sa cunoasca principiile si fundamentele care stau la baza sistemelor de management al sigurantei alimentului, pornind de la cerintele standardului international ISO 22000:2005 si metodei HACCP.

Ce ai de castigat daca faci acest curs?


 • Poti obtine un BINE PLATIT

  Companiile active in industria alimentara au inceput sa realizeze faptul ca prezenta specialistilor in siguranta alimentului in cadrul organizatiilor este cea mai buna metoda de evitare a unor costuri potentiale uriase. Din acest motiv, cererea de specialisti in siguranta alimentului in Romania este in continua crestere, iar acest trend se va mentine cel putin in urmatorii 10 ani.


 • Poti demonstra ca esti un PROFESIONIST IN SIGURANTA ALIMENTULUI

  Un adevarat profesionist in siguranta alimentului necesita cunostinte solide teoretice, atat de chimie si microbiologie, cat si de management al calitatii in industria alimentara. Noi stim care sunt aspectele esentiale ce trebuie cunoscute de un specialist in siguranta alimentului, dovada sunt cele 250 de companii din industria alimentara cu care am lucrat pana acum.


 • Poti sa devii un membru INFLUENT in TOP MANAGEMENT

  Organizatiile performante sunt constiente ca posturile care au legatura cu managementul sigurantei alimentului trebuie sa fie cat mai "independente" de celelalte posturi influente din organizatie, altfel isi pierd utilitatea. De aceea, intotdeauna cand oferim consultanta, recomandarea noastra este ca Directorul de Siguranta Alimentului sa faca parte din top-management.

Cui ii este destinat

 • Personalului care lucreaza in Managementul Calitatii, in industria alimentara: manager calitate, auditor intern, specialist calitate
 • Consultantilor in sisteme de management, specializati pe industria alimentara
 • Persoanelor care doresc sa desfasoare activitati de audit intern in industria alimentara
 • Intreprinzatorilor din industria alimentara

Dupa parcurgerea acestui curs vei stii, printre altele:

 • Ce sunt ISO 22000:2005 si HACCP
 • Care este legislatia in domeniul sigurantei alimentului, in Romania
 • Care sunt cele 7 principii HACCP
 • Prin ce se deosebeste ISO 22000:2005 de HACCP
 • Care sunt cerintele ISO 22000:2005 si cum se interpreteaza practic
 • Care sunt etapele de implementare ale metodei HACCP
 • Care este documentatia necesara pentru implementarea HACCP
 • Ce sunt programele preliminare, impreuna cu exemple

Obtii peste 20 de modele de documente utile (selectie)

pdf-iconProcedura Comunicare cu Echipa HACCP 461-01
pdf-iconModel obiective 541-01
doc-iconDiagrama de flux - Exemplu 444-16
doc-iconCCP - Exemplu 452-16
pdf-iconProcedura Igiena Personal
doc-iconRegistrul de sanitatie personal 421-04-01
doc-iconProcedura Utilizarea Depozitarea Substantelor Chimice
pdf-iconGood Manufacturing Practice - GMP 421-01
pdf-iconProcedura Notificare Rechemare 453-01
doc-iconChestionar Codex Alimentarius 1-1969
 

Avantajele unui curs online fata de unul traditional
Tu stabilesti unde, cand si in ce ritm vrei sa inveti

Stim ca ai un program incarcat si multe responsabilitati. De aceea, probabil ti-ar fi greu sa te rupi cateva zile de la locul tau de munca si din mijlocul familiei pentru a participa la o instruire desfasurata in alt oras. Totusi, nu te multumesti cu nivelul profesional la care ai ajuns, pentru ca stii ca poti mai mult! Iata o veste buna: nu mai trebuie sa alegi, le poti face ambele.

Cursurile EVOcampus pot fi accesate din orice locatie conectata la internet, la orice ora din zi si din noapte. Studiezi atat cat poti, te opresti si continui cand doresti - un curs poate sa dureze cateva ore sau cateva zile, in functie de prioritatile tale.

Inveti ceva care iti foloseste, bazat pe experienta practica

Iti amintesti unele cursuri din facultate cand profesorul dicta doua ore, fara incetare, zece pagini de teorie pecare trebuia sa le inveti pe de rost ca sa treci examenul? Iar daca lipseai la un curs nu mai intrai in examen. E timpul pentru o schimbare.

Cursurile EVOcampus iti explica teoria in asa fel incat s-o poti folosi in practica, altfel nu are sens. Autorii cursurilor sunt consultanti si auditori implicati de peste 10 ani in domeniul sistemelor de management, care au luat parte la mai mult de 3000 de proiecte de consultanta si certificare. Acesti oameni stiu diferenta dintre un sistem de management functional si un biblioraft plin de hartii fara valoare.

Preturi mici, care iti permit sa inveti mult

Cursurile traditionale, cu continut similar celor oferite de EVOcampus, costa in medie 1000 de lei. Daca la aceasta suma se adauga cheltuielile de cazare, drum si masa, de cele mai multe ori se ajunge la sume greu de suportat, atat de o persoana obisnuita cat si de o firma. Acum exista o alternativa si aceasta este viitorul in educatie.

Noi, la EVOcampus nu avem costuri cu traineri de platit si locatii de desfasurare a cursurilor, principalele componente care conduc la preturile mari ale cursurilor traditionale. Preferam, in schimb, sa investim in continutul de cea mai buna calitate al cursurilor si in tehnologia care sa ne permita sa-ti oferim 24 de ore din 24, ultimele noutati in sisteme de management, la preturi fara concurenta.

Obtii diploma imediat ce ai terminat cursul

Ti s-a intamplat sa participi la un curs, sa-l finalizezi cu succes, iar apoi sa astepti 2-3 saptamani sa primesti diploma de absolvire? Chiar daca asta este o practica curenta la cursurile traditionale, acum nu mai trebuie s-o accepti.

Diploma de absolvire a unui curs EVOcampus este disponibila imediat ce ai finalizat parcurgerea continutului lectiilor si testelor intermediare incluse in curs. Aceasta este personalizata cu datele tale si ale cursului parcurs si poate fi tiparita pe orice imprimanta A4.

9,79 EURO

accesare