Demo

Demo video al unui curs ISOcampus

Clientii nostri

eon

delaco

bitdefender

petrom

Auchan

Mol Romania

bioeel

Ardealul

ATKearney

seoussi

AUDITOR INTERN
SIGURANTA ALIMENTULUI
ISO 22000:2005

 
 9,79 EURO

accesare

Grad de dificultateDurata de parcurgereLectiiTeste grila
Mediu4 ore (inclusiv teste)675 intermediare + 1 final
 

Descriere generala

Cursul este destinat persoanelor care vor sa cunoasca principiile si fundamentele de audit al unui sistem de management al sigurantei alimentului, pornind de la cerintele standardului international ISO 19011:2011 - Ghid de audit pentru sisteme de management.

Ce ai de castigat daca faci acest curs?


 • Poti demonstra ca esti un AUDITOR PROFESIONIST

  Lucrand de peste 12 ani in domeniul sistemelor de management, stim foarte bine de ce are nevoie un auditor pentru a fi considerat profesionist: o baza teoretica solida, formata prin instruire continua, urmata de sute de ore de audit practic. Prin acest curs, noi iti oferim informatiile teoretice esentiale, necesare pentru a practica cu succes munca de auditor.


 • Ai ocazia sa fi REMARCAT DE TOP MANAGEMENT

  Ca si auditor intern vei desfasura o activitate foarte importanta pentru conducerea organizatiei, asta prin simplul fapt ca aduci la cunostinta top-managementului cat de bine functioneaza procesele interne. Este una dintre caile cele mai rapide de a te face remarcat foarte devreme in cariera si de a-ti mari sansele de promovare.


 • Poti obtine un POST BINE PLATIT

  Lucrand cu peste 3000 de firme romanesti, stim ca un auditor intern bun poate castiga intre 500-1500 EURO/luna, in functie de firma angajatoare si de nivelul de cunostinte si experienta auditorului. In plus, poti colabora in regim part-time cu marile organisme de certificare prezente in Romania, aceasta constituind o sursa suplimentara de venituri.

Cui ii este destinat

 • Personalului care lucreaza in Managementul Calitatii, in industria alimentara: manager calitate, auditor intern, specialist calitate
 • Consultantilor in sisteme de management, specializati pe industria alimentara
 • Persoanelor care doresc sa desfasoare activitati de audit intern in industria alimentara
 • Intreprinzatorilor din industria alimentara

Dupa parcurgerea acestui curs vei stii, printre altele sa:

 • Definesti termenii folositi in procesul de audit
 • Intelegi principiile de audit
 • Definesti tehnicile si modul de desfasurare al unui audit intern
 • Conduci un audit intern
 • Pregatesti un chestionar de audit 
 • Conduci un interviu de auditare a unui proces
 • Stabilesti daca o dovada de audit este obiectiva

Obtii peste 20 de modele de documente utile (selectie)

pdf-iconProcedura Audit Intern 822-01
doc-iconProgram de Audituri Interne 822-01-01
pdf-iconProcedura Audit Intern 2 445-03
doc-iconRaport de Audit Intern 822-01-02
doc-iconChestionar de Audit Intern ISO 9001 si HACCP 821-01-03
doc-iconChestionar Codex Alimentarius
doc-iconGrafic Audit Intern
doc-iconPlan de Audit Intern 413-03
doc-iconFisa de neconformitate
doc-iconRaport Actiune Corectiva 851-01-01
 

Avantajele unui curs online fata de unul traditional
Tu stabilesti unde, cand si in ce ritm vrei sa inveti

Stim ca ai un program incarcat si multe responsabilitati. De aceea, probabil ti-ar fi greu sa te rupi cateva zile de la locul tau de munca si din mijlocul familiei pentru a participa la o instruire desfasurata in alt oras. Totusi, nu te multumesti cu nivelul profesional la care ai ajuns, pentru ca stii ca poti mai mult! Iata o veste buna: nu mai trebuie sa alegi, le poti face ambele.

Cursurile EVOcampus pot fi accesate din orice locatie conectata la internet, la orice ora din zi si din noapte. Studiezi atat cat poti, te opresti si continui cand doresti - un curs poate sa dureze cateva ore sau cateva zile, in functie de prioritatile tale.

Inveti ceva care iti foloseste, bazat pe experienta practica

Iti amintesti unele cursuri din facultate cand profesorul dicta doua ore, fara incetare, zece pagini de teorie pecare trebuia sa le inveti pe de rost ca sa treci examenul? Iar daca lipseai la un curs nu mai intrai in examen. E timpul pentru o schimbare.

Cursurile EVOcampus iti explica teoria in asa fel incat s-o poti folosi in practica, altfel nu are sens. Autorii cursurilor sunt consultanti si auditori implicati de peste 10 ani in domeniul sistemelor de management, care au luat parte la mai mult de 3000 de proiecte de consultanta si certificare. Acesti oameni stiu diferenta dintre un sistem de management functional si un biblioraft plin de hartii fara valoare.

Preturi mici, care iti permit sa inveti mult

Cursurile traditionale, cu continut similar celor oferite de EVOcampus, costa in medie 1000 de lei. Daca la aceasta suma se adauga cheltuielile de cazare, drum si masa, de cele mai multe ori se ajunge la sume greu de suportat, atat de o persoana obisnuita cat si de o firma. Acum exista o alternativa si aceasta este viitorul in educatie.

Noi, la EVOcampus nu avem costuri cu traineri de platit si locatii de desfasurare a cursurilor, principalele componente care conduc la preturile mari ale cursurilor traditionale. Preferam, in schimb, sa investim in continutul de cea mai buna calitate al cursurilor si in tehnologia care sa ne permita sa-ti oferim 24 de ore din 24, ultimele noutati in sisteme de management, la preturi fara concurenta.

Obtii diploma imediat ce ai terminat cursul

Ti s-a intamplat sa participi la un curs, sa-l finalizezi cu succes, iar apoi sa astepti 2-3 saptamani sa primesti diploma de absolvire? Chiar daca asta este o practica curenta la cursurile traditionale, acum nu mai trebuie s-o accepti.

Diploma de absolvire a unui curs EVOcampus este disponibila imediat ce ai finalizat parcurgerea continutului lectiilor si testelor intermediare incluse in curs. Aceasta este personalizata cu datele tale si ale cursului parcurs si poate fi tiparita pe orice imprimanta A4.

9,79 EURO

accesare