Demo

Demo video al unui curs ISOcampus

Clientii nostri

eon

delaco

bitdefender

petrom

Auchan

Mol Romania

bioeel

Ardealul

ATKearney

seoussi

SPECIALIST MANAGEMENTUL MEDIULUI
ISO 14000

 
 9,79 EURO

accesare

Grad de dificultateDurata de parcurgereLectiiTeste grila
Mediu4 ore (inclusiv teste)685 intermediare + 1 final
 

Descriere generala

Cursul prezinta principiile si fundamentele Managementului Mediului, pornind de la cerintele celui mai bun model de sistem de management de mediu disponibil pe piata, seria de standarde ISO 14000.

Ce ai de castigat daca faci acest curs?


 • Poti obtine un POST SIGUR, BINE PLATIT, DE VIITOR

  Majoritatea companiilor romanesti si straine, care prin activitatea lor pot influenta mediul inconjurator, sunt constiente ca este mult mai ieftin sa previna impactul negativ de mediu, decat sa suporte consecintele neimplicarii. Dar, pentru acest lucru au nevoie de specialisti de mediu, care sa identifice din timp aspectele de mediu si sa le tina sub control. Bineinteles, cererea in crestere de specialisti de mediu este influentata si de presiunea continua exercitata asupra Romaniei, ca si tara membra UE, pentru respectarea standardelor de protectie a mediului.


 • Poti demonstra ca esti un PROFESIONIST IN MANAGEMENTUL MEDIULUI

  Ca in orice domeniu si in managementul mediului exista profesionisti si amatori. Profesionistii sunt cei care investesc constant in pregatirea lor pentru ca sunt constienti ca teoria este cel putin la fel de importanta ca si experienta practica.


 • Poti sa TE IMPLICI DIRECT IN PROTECTIA MEDIULUI

  Domeniul managementului de mediu nu ar fi aparut daca unii oameni nu si-ar fi dorit sa lase mostenire copiilor lor "cele patru anotimpuri, apa potabila si aer curat" (Fundatia MaiMultVerde). Daca si tu gandesti la fel, suntem siguri ca informatiile teoretice si practice pe care le obtii prin acest curs se vor imbina perfect cu pasiunea ta pentru mediu si te vor ajuta sa-ti construiesti o cariera de succes in acest domeniu de viitor.

Cui ii este destinat

 • Personalului care lucreaza in Managementul Calitatii: manager calitate, auditor intern, specialist calitate
 • Personalului din organizatie care trebuie constientizat cu privire la importanta asigurarii unei calitati constante
 • Antreprenorilor care doresc sa implementeze ISO 9001:2008

Subiecte atinse in timpul cursului (selectie)

 • Ce sunt ISO si ASRO si cu ce se ocupa?
 • Care este diferenta intre implementare, certificare si acreditare?
 • Care sunt beneficiile unui sistem de management al calitatii functional?
 • Cum trebuie formulat un obiectiv al calitatii?
 • Care sunt cele 8 principii ale managementului calitatii?
 • Cum trebuie interpretate cerintele standardului ISO 9001:2008?

Obtii peste 20 de modele de documente utile (selectie)

pdf-iconProcedura Identificarea si Evaluarea Aspectelor de Mediu 431-01
doc-iconFisa de Evaluare Aspecte de Mediu 431-01-03
doc-iconLista cerintelor legale si a altor cerinte 431-01-04
pdf-iconGestiunea Deseurilor 446-02
doc-iconRegistru Evidenta Deseurilor - Valorificare deseuri
pdf-iconProcedura Control Operational 446-01
doc-iconPlan de Operatii si Activitati Asociate Aspectelor de Mediu
pdf-iconPregatirea pentru Situatii de Urgenta si Capacitate de Raspuns
doc-iconPlanificare Simulari 447-01-02
doc-iconProgram de Management de Mediu 433-01-01
 

Avantajele unui curs online fata de unul traditional
Tu stabilesti unde, cand si in ce ritm vrei sa inveti

Stim ca ai un program incarcat si multe responsabilitati. De aceea, probabil ti-ar fi greu sa te rupi cateva zile de la locul tau de munca si din mijlocul familiei pentru a participa la o instruire desfasurata in alt oras. Totusi, nu te multumesti cu nivelul profesional la care ai ajuns, pentru ca stii ca poti mai mult! Iata o veste buna: nu mai trebuie sa alegi, le poti face ambele.

Cursurile EVOcampus pot fi accesate din orice locatie conectata la internet, la orice ora din zi si din noapte. Studiezi atat cat poti, te opresti si continui cand doresti - un curs poate sa dureze cateva ore sau cateva zile, in functie de prioritatile tale.

Inveti ceva care iti foloseste, bazat pe experienta practica

Iti amintesti unele cursuri din facultate cand profesorul dicta doua ore, fara incetare, zece pagini de teorie pecare trebuia sa le inveti pe de rost ca sa treci examenul? Iar daca lipseai la un curs nu mai intrai in examen. E timpul pentru o schimbare.

Cursurile EVOcampus iti explica teoria in asa fel incat s-o poti folosi in practica, altfel nu are sens. Autorii cursurilor sunt consultanti si auditori implicati de peste 10 ani in domeniul sistemelor de management, care au luat parte la mai mult de 3000 de proiecte de consultanta si certificare. Acesti oameni stiu diferenta dintre un sistem de management functional si un biblioraft plin de hartii fara valoare.

Preturi mici, care iti permit sa inveti mult

Cursurile traditionale, cu continut similar celor oferite de EVOcampus, costa in medie 1000 de lei. Daca la aceasta suma se adauga cheltuielile de cazare, drum si masa, de cele mai multe ori se ajunge la sume greu de suportat, atat de o persoana obisnuita cat si de o firma. Acum exista o alternativa si aceasta este viitorul in educatie.

Noi, la EVOcampus nu avem costuri cu traineri de platit si locatii de desfasurare a cursurilor, principalele componente care conduc la preturile mari ale cursurilor traditionale. Preferam, in schimb, sa investim in continutul de cea mai buna calitate al cursurilor si in tehnologia care sa ne permita sa-ti oferim 24 de ore din 24, ultimele noutati in sisteme de management, la preturi fara concurenta.

Obtii diploma imediat ce ai terminat cursul

Ti s-a intamplat sa participi la un curs, sa-l finalizezi cu succes, iar apoi sa astepti 2-3 saptamani sa primesti diploma de absolvire? Chiar daca asta este o practica curenta la cursurile traditionale, acum nu mai trebuie s-o accepti.

Diploma de absolvire a unui curs EVOcampus este disponibila imediat ce ai finalizat parcurgerea continutului lectiilor si testelor intermediare incluse in curs. Aceasta este personalizata cu datele tale si ale cursului parcurs si poate fi tiparita pe orice imprimanta A4.

9,79 EURO

accesare